Bell Tracker R este potrivită pentru orice aventură

Casca pentru ciclism Bell Tracker R a fost gândită să poată fi folosită fără probleme indiferent de drumul pe care îl ai de făcut, spre casă, pe asfalt, off-road. Este ideală pentru plimbări relaxate cu bicicleta, dar și la antrenamente sau drumul spre serviciu.

Construită având ca bază carcasa rezistentă Fusion In-Mold din policabronat, Bell Tracker oferă protecție dacă se întâmplă să cazi cu bicicleta.

Bell Tracker R dispune de toate caracteristicile necesare pentru a sta confortabil pe capul tău, dar nu costă o avere. Specificația Fusion In-Mold este o caracteristică inventată de Bell. Prin aceasta, carcasa exterioară fuzionează cu spuma EPS din interior. Rezultatul înseamnă o cască de protecție care este pe cât de robustă, pe atât de rezistentă și confortabilă.

Pentru ca Tracker să stea bine pe cap, sistemul Ergo Fit de la Bell folosește o simplă răsucire a butonului din spate, strângând astfel casca pe cap sau lărgind-o.

În zilele călduroase ventilația este asigurată de 25 fante de aerisire. Dacă este toamnă sau iarna, sau dacă este pur și simplu mai răcoare, poți folosi o căciuliță pe sub cască. Aceasta te va izola de aerul rece.

Spatele căștii este ușor extins. Această caracteristică oferă mai multă protecție cefei tale și, de asemenea, cozorocul detașabil ajută nu doar la asigurarea umbrei, dar și la protecție, în caz de căzătură.

Casca pentru ciclism Bell Tracker R este disponibilă la WheelSports România în două variante de culoare – verde sau gri, la prețul de 159 lei, dar o poți găsi și la reducere, la prețul de 138 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.