Pedalele Favero Assioma recomandate în Financial Times

Cunoaștem publicația Financial Times drept una dintre cel mai prestigioase din lume, lider în domeniul financiar, iar când redactorii de aici recomandă un lucru, este pentru că în prealabil s-a făcut o documentare la fel de serioasă ca și prestigiul revistei.

A venit acum rândul pedalelor Favero Assioma să fie prezentate în Financial Times. Acestea sunt pedale ce nu au nevoie de întreținere și care oferă măsurare precisă a performanței la ciclism. Prin măsurarea presiunii aplicate asupra pedalelor, de sute de ori pe secundă, Favero Assioma măsoară cât de constant pedalezi, echilibrul stânga-dreapta al pedalării, cadența și multe alte statistici.

Favero Assioma sunt rezistente la apă, iar pentru vizualizarea informațiilor acestea se împerechează cu ciclocomputerul, folosind fie protocolul BT, fie ANT+. Actualizările de softwear se fac prin intermediul telefonului și aplicației dedicate.

Bateria pedalelor este integrată și se încarcă prin usb, autonomia fiind de cel puțin 50 de ore. Dacă ai mai multe biciclete, pedalele pot fi schimbate, de pe una pe cealaltă, foarte ușor.

Pedalele Favero Assioma sunt disponibile în variantele UNO sau DUO, la prețurile de 2.175 lei, respectiv 3.399 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.