Recenzie excelentă pentru Thule RoundTrip Bike Duffel, realizată de Freerider.ro

Ciclismul este un sport complex pe care, pentru a-l practica la nivel maxim, ai nevoie de ceva echipament suplimentar, în afară de bicicletă. Este și cazul genții de voiaj Thule RoundTrip Bike Duffel, proiectată special să aibă grijă de toate nevoile unui ciclist dedicat care obișnuiește să și călătorească, indiferent că este vorba de recreere, antrenament sau concursuri.

Revista românească de ciclism Freerider.ro a testat această geantă de voiaj, iar concluziile au fost excelente. “Thule RoundTrip Bike Duffel, o excelentă geantă de voiaj premium pentru cicliști”, spune Dan Mazilu, redactorul care a realizat testul. „Thule RoundTrip Bike Duffel este pur și simplu „next level”.

Geanta este gândită să acomodeze echipamentul specific de bicicleta, de la casca de protecție, la haine – curate și murdare, pantofi – curați sau murdari, plus toate celelalte accesorii imaginabile. De la electronice, ciclocomputer și lumini la scule și nutriție sportivă.

Thule RoundTrip Bike Duffel dispune de o organizare interioară deosebită, formată dintr-un fagure cu celule de dimensiuni diferite, în care poți introduce hainele tale, într-un mod foarte organizat și compact. Din acest motiv geanta, deși per ansamblu nu este deosebit de mare, este totuși foarte încăpătoare. La nevoie, fagurele poate fi pliat, pentru a lăsa spațiu mai mult obiectelor voluminoase.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Thule RoundTrip Bike Duffel este disponibilă în magazinul nostru la prețul de 582 lei, dar fii atent și la reduceri! La momentul publicării acestui articol, prețul redus este de 485 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.