Assioma anunță update pentru calibrare automată

Pedalele cu powermetru Assioma Favero, sunt posibil cele mai accesibile de pe piață. Însă prețul mic nu înseamnă și rabat de la calitate sau specificații. Dimpotrivă, compania oferă cicliștilor tot ce există deja pe piață, însă la un preț mai bun.

Recent Assioma a anunțat un update important pentru softwareul cu care funcționează pedalele. În mod normal, senzorul de putere din pedale are nevoie de calibrare manuală, chiar și la fiecare folosire a bicicletei. Este nevoie de această calibrare, „zero-offset” îi spune, pentru ca senzorii să măsoare corect.

Cu noul update însă, versiunea de firmware 4.75, această calibrare manuală mai este necesară doar o singură dată, când cumperi pedalele, la prima utilizare, sau când le schimbi de pe o bicicletă pe alta. În rest, noua funcție de auto calibrare va fi activată automat, odată ce ai încărcat în pedale noua versiune de firmware. Desigur, poți face în continuare calibrare manuală oricând dorești, dacă, spre exemplu, observi că ceva este în neregulă, iar senzorii nu măsoară corect puterea aplicată de tine în pedale.

Noul firmware versiunea 4.75 este deja disponibil pentru download, iar instrucțiuni pentru cum poți face asta, găsești aici.

Pedalele cu putere Assioma Favero sunt disponibile în România prin WheelSports, în variantele Assioma Uno – o singură pedală din pereche are senzor, sau Assioma Duo – ambele pedale au senzori, la prețurile de 2.175 lei respectiv 3.399 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.