Casca Bell Super 3R MIPS testată de Bikeradar!

O dată cu versatilitatea din ce în ce mai mare a bicicletei, și accesoriile și echipamentul trebuie să țină pasul, așa că au început și ele să fie versatile. Un bun exemplu este casca Bell Super 3R MIPS, la care partea de jos, “mandibula”, poate fi scoasă. Redactorii de la cunoscuta publicație Bikeradar au testat-o, iar concluziile lor pot fi citite mai jos.

„Este o cască bine ventilată, cu sau fără protecția de jos, însă dacă o scoți poate fi mai bine”, precizează redactorii.

La Bell Super 3R MIPS protecția pentru bărbie poate fi detașată, iar asta însemnă că putem folosi casca la mai mult decât downhill sau enduro sau doar la cross country și maraton, majoritatea căștilor fiind bune fie la una fie la alta.

„Bell Super a fost catalistul numărului din ce în ce mai mare de căști convertibile din full-face în open-face, iar 3R este ultima lor iterație” spun redactorii.

Cu alte cuvinte, dacă ai această cască, o poți folosi fără mandibulă, când faci mtb mai puțin agresiv, precum cross country și maraton, discipline unde ai nevoie de ventilație mai bună a capului, sau o poți folosi cu mandibula instalată, când ești pe poteci mai tehnice și mai dificile, ca atunci când parcurgi trasee de mtb-enduro și chiar downhill, discipline unde ai nevoie de mai multă protecție.

Recenzia a fost publicată în original în revista Bikeradar.com și poate fi citită în întregime aici. Casca Bell Super 3R MIPS are un preț recomandat de 1.199 lei, redus acum la 934 lei, fiind disponibilă în magazinul nostru din București sau online pe Wheelsports.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.