Casca entry level Bell Nomad, testată cu succes de Off.road.cc!

(foto Off.road.cc)

Casca Bell Nomad este îndreptată spre ciclista sau ciclistul începător, având un design adus la zi, fiind funcțională și cu ventilație bună. Este o cască de bicicletă ce vine în variantele cu sau fără MIPS.

Revista Off.road.cc a testat-o, iar rezultatele au fost chiar bune, având în vedere publicul țintă și prețul foarte accesibil. “În primul rând este o cască ce arată foarte bine”, spun redactorii. „Are o vizieră decentă și ventilație care chiar funcționează, la care se adaugă acoperirea decentă în spate, la ceafă”.

Casca nu este pretențioasă, însă caracteristicile importante nu au fost neglijate. Spre exemplu curelușa de sub bărbie este solidă și te face să ai încredere că Bell Nomad va sta pe cap în cazul unui accident.

„Am fost plăcut surprins de preț”, continuă redactorii. „Arată și se simte mai scumpă decât este în realitate. Desigur, pentru a menține prețul jos, au fost făcute și compromisuri, dar nimic care să o facă nesigură”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Off.road.cc și poate fi citită în întregime aici. Casca Bell Nomad are un preț de 220 lei sau 185 lei, în variantele cu sau fără MIPS și este disponibilă în magazinul nostru din București sau online pe Wheelsports.ro.

Nu uita de reducerile pe care le poți găsi în magazin! Spre exemplu la data publicării acestei recenzii casca Bell Nomad este redusă la prețul de 169 lei respectiv 172 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.