Lanterna Bikeforce 1600 testată de Revista Freerider!

Iarna este cu atât mai important să ai o lumină adecvată la tine. Ziua scurtă, noaptea lungă, vremea cețoasă, toate cer precauție suplimentară și vizibilitate mai bună în sezonul rece.

Lanterna Bikeforce 1600 este opțiune excelentă pentru orice ciclist care se respectă, iar asta din mai multe motive, primul fiind că, întrucât nu este un brand cunoscut, prețul va fi mult mai accesibil. Însă prețul mai mic nu înseamnă și calitate sau performanță mai slabă, așa cum a aflat și revista Freerider.ro când a testat această lanternă.

Acumulatorul care “propulsează” această lanternă are o capacitate de 18.650 mAh, oficial autonomia fiind de 3-8 ore, în funcție de cât de puternic este nivelul la care o folosești. Încărcarea se face în doar 3 ore.

Concluzia testului este foarte pozitivă, redactorii stabilind că nu vei da greși dacă achiziționezi acest model de lanternă. Recenzia a fost publicată în original în revista românească de ciclism și outdoor Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

Bikeforce 1600 are un preț de doar 180 lei, puterea sa fiind de 1600 lumeni, așa cum spune și numele. Se comercializează împreună cu încărcător pentru priză și o cutie folositoare în care poți ține accesoriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.