Legendarele pedale Speedplay revin, relansate de Wahoo!

Noile pedale Wahoo Speedplay sunt disponibile în patru opțiuni de modele, pentru cicliști și triatloniști care caută performanță, dar și pedale de șosea cu două fețe. Iar în vara lui 2021, vom avea și prima pedală de șosea din lume cu două fețe și powermetru, Wahoo Speedplay POWELINK Zero!

Wahoo anunță prima reînnoire importantă a pedalelor Speedplay, de când au fost inventate acum 31 de ani, într-un garaj din California. Noua gamă Speedplay își are rădăcinile în tehnologia creată în 1989. Pedalele sunt singurele din lume proiectate special pentru șosea și triatlon, fără să copieze conceptele altor tehnologii sau sporturi și singurele pedale pentru șosea, care oferă clipsare pe ambele fețe.

 

Îmbunătățiri făcute întregii game vor mări performanța și durabilitatea pedalelor Speedplay. Noile modele au înălțime mai mică, pentru aerodinamică mai bună decât alte pedale de pe piață, cât și reglaj al toleranței fixării, diferite opțiuni pentru lungimea axului, dar și plăcerea de a folosi produse de nivel premium, pentru care Wahoo este cunoscută.

De asemenea, Wahoo anunță că ceva mai târziu în cursul sezonului 2021, va adăuga al 5lea model la gama de produse, mult anticipatul Wahoo Speedplay POWRLINK Zero, prima pedală din lume cu powermeter pentru ambele fețe.

Noua gamă de pedale Wahoo Speedplay este alcătuită din modelele COMP – 730 lei, ZERO – 1.100 lei; NANO – 2.200 lei și AERO – 1.350 lei. Prețul pentru Speedplay POWRLINK Zero nu a fost încă anunțat. Gama Speedplay dispune de două opțiuni pentru plăcuțe: tensiune standard (pentru modelele Zero, Nano, Aero și POWRLINK Zero) și tensiune ușoară (pentru Comp). Toate plăcuțele sunt compatibile cu noile pedale Speedplay desigur, dar și cu vechile pedale Speedplay Zero, înainte să fie preluate de Wahoo.

Îmbunătățirile de performanță includ reglaj al toleranței de fixare de la 0 la 15 grade, rulmenți sigilați ce nu au nevoie de întreținere periodică și robustețe mărită, prin revizuirea corpului pedalei. Instalarea cu cheie de 15 mm a fost înlocuită cu instalare modernă, folosind imbus de 8 mm. Modelul Zero este de asemenea disponibil cu 4 lungimi de ax.

Noile pedale Wahoo Speedplay vor fi disponibile în România prin magazinul nostru WheelSports, începând cu luna aprilie 2021, și vor avea o reducere de lansare de 10%. Sunt acceptate deja precomenzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.