Monitorizează-ți somnul pentru a avea performanțe mai bune!

Somnul este unul dintre cele mai importante moduri prin care ne „reparăm” corpul după efort, dar totuși doar doar 2 din 3 adulți reușesc să doarmă suficient. Literatura de specialitate spune că 7-9 este numărul recomandat de ore de somn pe noapte, în timp ce pentru sportivi, recomandat este să dormi 9-10 ore. Însă chiar dacă e superb să poți dormi atât, rareori chiar și reușești.

Așadar cum faci să-ți monitorizezi somnul? Măcar să afli câte ore dormi cu adevărat și ce fel de somn ai – adânc, superficial, REM? Ultimul update de firmware pentru ceasul multisport Wahoo RIVAL permite acum monitorizarea somnului. Poți activa noua funcție accesând secțiunea 24/7.

În timp ce cunoașterea numărului total de ore dormite este important, poate și mai important este să afli ce se întâmplă în timpul somnului tău. Suntem cumva treji mai mult decât credem? Toate aceste informații le vei putea afla acum din aplicația Wahoo Fitness folosind ceasul Wahoo RIVAL.

Pentru a afla care sunt etapele somnului și pentru a înțelege ce rol are fiecare și cum contribuie la refacerea ta, citește întreg articolul care a fost publicat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.