Outdoor Gear Lab a testat antifurtul ABUS uGrip Bordo 5700!

ABUS este sinonim cu securitatea și siguranța. Compania germană, fondată în anul 1924 a fost, încă de la început, unul din liderii producătorilor de lacăte și încuietori în care chiar îți poți pune încrederea. Dacă te interesa să știi de unde vine și numele, ABUS este acronimul denumirii originale a companiei, August Bremicker und Söhne.

Revenind în vremurile noastre, antifurtul de bicicleta ABUS uGrip Bordo 5700 este promovat drept o soluție bună pentru momentele când vrei să lași bicicleta nesupravegheată. Pentru a vedea cât de bun este acest antifurt, revista Outdoor Gear Lab l-a testat.

“Fabricat în Germania, antifurtul este gândit să reziste mult”, spun redactorii care l-au testat. „Îmbinările se rotesc ușor, permițând să legi bicicleta de obiecte imobile cu forme dificile”.

Outdoor Gear Lab consideră că acest antifurt, deși nu oferă protecție maximă împotriva furtului bicicletei, este potrivit pentru zone rurale, majoritatea orașelor și ocazional suburbii. ABUS oferă acestui antifurt un rating de 7 din 15, iar Outdoor Gear Lab consideră că este corect.

ABUS uGrip Bordo 5700 a fost supus unei serii întregi de teste reale, iar în articolul original publicat în revista Outdoor Gear Lab, puteți vedea cum s-a comportat.

Antifurtul ABUS uGrip Bordo 5700 este disponibil la WheelSports România în două variante, 100 (mai lung) și 80 (mai scurt), la prețurile de 399 lei, respectiv 349 lei. Avantajul antifurtului mai lung este că poți lega bicicleta de obiecte mai mari, dezavantajul fiind că este mai greu decât cel mai scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.