Test excelent pentru mănușile de iarnă Castelli Estremo

Iarna poate nu este sezonul preferat al multora dintre noi, în ce privește plimbatul cu bicicleta. Cu toate astea, mulți alții dintre noi continuă fără probleme antrenamentele și în sezonul rece. Diferența este că acum avem nevoie de echipament mai gros.

Mănușile de iarnă Castelli Estremo au fost testate de redactorii de la Road.cc, iar rezultatele au fost excelente!

„Sâmbătă am fost într-o tură friguroasă de 5 ore și nu prea m-am gândit la mâini și mănuși”, spune redactorul care le-a testat. „Mâinile îmi erau confortabil de calde, nu mi-au transpirat pe urcări, iar palmele nu mi-au amorțit”.

Mănușile sunt groase, pentru iarnă, dar suficient de subțiri pentru a le putea folosi pe butoanele sistemelor electronice de transmisie. „În tură am fost pe o bicicletă cu transmisia electronică Shimano Di2, iar aici, butoanele sunt destul de mici și apropiate între ele. Treaba asta poate fi problematică la unele mănuși voluminoase, dar nu și la acestea”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Road.cc și poate fi citită în întregime aici. Castelli Estremo au prețul de 450 lei însă le veți găsi și la reducere, la prețul de 307 lei, în magazinul nostru din București sau online pe Wheelsports.ro. (foto: Road.cc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.