Test pentru Wahoo Rival, făcut de revista Freerider.ro

La finele lui 2020, Wahoo a lansat primul lor ceas multisport (cunoscut). Asta pentru că Magellan Echo a fost, în realitate, tot un ceas Wahoo, încă din 2013, așa cum confirmă și Ray Maker, bloggerul de la DC RAINMAKER. Asta înseamnă că americanii de la Wahoo aveau deja de multe vreme cunoștințele necesare pentru a lansa un produs competitiv.

Revista românească de ciclism și outdoor Freerider.ro, a testat recent noul Wahoo ELEMNT Rival, primul ceas multisport al americanilor, foarte cunoscuți pe piața de profil pentru ciclocomputerele lor, precum noul Wahoo ELEMNT Bolt color și trainerele smart, cum ar fi Wahoo KICKR Smart Trainer.Ce trebuie reținut din start este că noul Rival este gândit pentru triatlon, așa cum și redactorii de la Freerider au subliniat. „Caracteristica principală a acestui ceas, pentru că trebuia să se diferențieze cu ceva față de concurență, e ca Wahoo ELEMNT Rival este gândit în special pentru triatlon, mai precis, să recunoască cele trei sporturi și să facă automat trecerea între ele”.

Asta nu înseamnă însă că ceasul nu poate fi folosit și la alte sporturi, dimpotrivă. Este suficient ca din aplicația dedicată Wahoo, să alegi ce alte sporturi dorești, apoi sincronizarea cu ceasul se face automat.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider și poate fi citită în întregime aici. Ceasul Wahoo Rival este disponibil în două variante de culoare – alb sau gri/negru, la prețul de 1.899 lei, redus în acest moment în magazinul nostru, la 1.399 lei, sau online pe Wheelsports.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.