Test reușit pentru ceasul Wahoo ELEMNT RIVAL realizat de Granfondo Cycling

„Ajutorul tău din umbră – asta este ceea ce vrea să fie noul ceas multisport cu GPS Wahoo ELEMNT RIVAL”, spun redactorii de la revista Granfondo Cycling care au testat, timp îndelungat, acest ceas.

Întrucât are nevoie de puțină atenție din partea ta, utilizatorul se poate concentra pe ceea ce face și pe performanța pe care dorește să o facă, fără distragerea atenției.

Noul Wahoo RIVAL folosește tehnologia ELEMNT deja existentă la ciclocomputere. Și, prin adăugarea numărului mare de sporturi pe care le poți practica și „măsura”, ceasul dorește să devină un partener de încredere pentru toate acestea, focusul principal fiind totuși pe triatlon, înot, ciclism și alergare.

„Senzorii integrați în ceas sunt gândiți să recunoască automat tranzițiile dintre sporturi”, spun redactorii. „Asta îți permite să înregistrezi timpul și informațiile separat pentru fiecare. În acest fel, atletul trebuie doar să pornească ceasul o dată, ulterior trebuind să se concentreze doar asupra sportului pe care îl face”.

Mai mult, ELEMNT RIVAL poate rămâne activ și în afara sesiunilor de antrenament, măsurând continuu pulsul, pașii și caloriile arse. De asemenea, pentru a te ajuta să rămâi în formă, ceasul poate fi sincronizat cu contul tău de pe TrainingPeaks, având astfel disponibile, toate antrenamentele create acolo.

Recenzia a fost publicată în original în revista Granfondo Cycling și poate fi citită în întregime aici. Ceasul multisport Wahoo ELEMNT RIVAL este disponibil în variantele negru sau alb și are un preț de 1.899 lei – la momentul publicării acestui articol redus la 1.399 lei, fiind disponibil în magazinul nostru din București sau online pe Wheelsports.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.