Thule VeloCompact 927 testat de Freerider.ro

Transportul bicicletelor cu mașina se poate face în mai multe feluri: pe plafonul mașinii – varianta clasică folosită de cei mai mulți oameni; pe hayonul mașinii – opțiune bună, dar care limitează accesul la portbagaj și pe cârligul de remorcare al mașinii – variantă la fel de bună care în plus nu doar că nu împiedică accesul la portbagaj ci este și deosebit de confortabilă, întrucât nu trebuie să ridici bicicletele deasupra capului, acțiune greu de făcut în cazul unei biciclete electrice.

Suportul de biciclete Thule VeloCompact 927 a fost testat de revista Freerider, iar concluziile au fost bune. „Materialele din care este construit sunt de înaltă calitate, așa cum ne-au obișnuit cei de la Thule”, spun redactorii care s-au ocupat de recenzie. „Analizând prezentarea, practic nu ni se promite mai mult decât ni se oferă. Iar sinceritatea este pe deplin apreciată. Din punct de vedere al costurilor (comparat cu calitate similară, Thule ProRide) este de asemenea mai eficient decât dacă ai cumpăra două bare transversale și alte patru suporturi, pentru transportul bicicletelor pe plafon”.

Suportului Thule VeloCompact 927, care poate transporta 3 biciclete, i se poate instala și adaptorul Thule 9261 cu ajutorul căruia poți transporta a 4a bicicletă pe acest suport. Thule 9261 a fost la rândul lui testat și puteți citi concluziile recenziei aici.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Suportul Thule VeloCompact 927 este disponibil în magazinul nostru la prețul de 2.400 lei, acum redus la 1.875 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.