Wahoo actualizează KICKR Bike cu funcții pentru viraj

Continuând trendul transformării în joc a sesiunilor de antrenament indoor, Zwift permite acum să iei viraje virtuale pe bicicleta ta virtuală din joc. Însă pentru ca sistemul să meargă, îți trebuie acum și un senzor pentru viraj. O modalitate de a face asta este să-ți fixezi telefonul smart pe ghidon, care are integrat un astfel de senzor de inerție. Pe telefon trebuie să ruleze aplicația Zwift Companion.

Dacă te afli însă pe bicicleta Wahoo KICKR Bike, care nu are furcă pe care să o poți roti, este suficient să faci o actualizare de firmware.

Când Wahoo a lansat bicicleta KICKR, am observat niște butoane pe manete, care la vremea respectivă nu făceau nimic. Acum însă, cu actualizarea de firmware și cu ajutorul acestor butoane, vei putea lua viraje virtuale în Zwift folosind bicicleta KICKR Bike.

Folosind degetul mare pe interiorul fiecărei manete, vei putea vira la stânga apăsând pe butonul stâng și la dreapta apăsând pe butonul… drept! Este adevărat însă că nu vei avea sentimentul și inerția virajului real din viața reală, dar până la urma Zwift este un joc virtual, cu ajutorul căruia îți petreci mult mai plăcut antrenamentele indoor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.