Wahoo adaugă “KICKR STEER” pentru antrenamentele indoor

Wahoo aduce control pentru „direcție” în cadrul sistemului de antrenament indoor, lansând controllerul KICKR STEER. Aceasta este o platformă pe care o instalezi pe ghidonul bicicletei și în care îți pui telefonul mobil, pe care rulează aplicația Wahoo RGT. Platforma o miști stânga-dreapta, cu degetele, în funcție de cum vrei sa te deplasezi cu bicicleta pe ecran.

Platforma KICKR STEER se instalează pe ghidonul bicicletei folosind un suport normal pentru ciclicomputer, de la Wahoo sau Garmin. Ținând mâinile pe ghidon, fie pe manșoane, fie în dropuri, vei putea manevra platforma folosind degetele, apăsând stânga sau dreapta, în funcție de cum vrei să te miști în „jocul” Wahoo RGT. KICKR STEER nu conține nicio componenta electronică, fiind doar o platformă mobilă. Direcția stânga-dreapta se face folosind doar senzorii telefonului.

Dar de ce ai avea nevoie de direcție?

Până acum poziția ta pe ecran sau în pluton era automatizată. Acolo unde te nimereai să ajungi, acolo rămâneai. Însă acum, pentru că ai și direcție, poți profita de ce îți oferă terenul. Spre exemplu poți tăia virajele, câștigând metri buni în fața adversarilor. De asemenea, te poți poziționa „strategic” în mijlocul plutonului, profitând de trenă, mai ales că nu există pericolul să cazi din cauza aglomerației, așa cum se mai întâmplă în viața reală.

Noua platforma KICKR STEER va fi disponibilă în România la finalul lunii aprilie 2023, prețul anunțat fiind de 499 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.