Wahoo Fitness devine furnizorul oficial pentru UCI!

Uniunea Ciclistă Internațională anunță parteneriatul cu Wahoo Fitness. Compania americană, a cărei activitate constă în tehnologia ciclismului, este noul furnizor oficial Campionatelor Mondiale de Șosea UCI, făcând disponibile produsele sale de top tuturor participanților, pentru cel puțin următoarele două ediții ale campionatului.

Având sediul în Atlanta, SUA, Wahoo Fitness este o companie specializată în tehnologie pentru ciclism, cum ar fi trainerele smart în special, senzorii de puls, ciclocomputere și software pentru antrenament.

În plus, Wahoo va susține Programul UCI pentru Solidaritate, oferind echipament către Centrul Mondial UCI pentru Ciclism (WCC) – centrul UCI din Aigle, Elveția, pentru antrenamente și coaching cât și stagiarilor UCI din întreaga lume, Centrelor Continentale și Federațiilor Naționale, susținând activitățile lor de dezvoltare.

Echipamentul pus la dispoziție va îmbunătăți arsenalul de instrumente disponibile atleților, permițându-le să se antreneze indoor mai ușor, folosind powermetere. În acest fel sportivii pot urmări programe de antrenament gândite să-i ajute să evolueze la nivelul maxim în ciclismul competițional.

Prin acest parteneriat inovativ, Wahoo va pune de asemenea la dispoziție, clipurile sale video pentru antrenament, ce au ca bază filmări de la evenimentele UCI. Clipurile vor fi disponibile prin platforma integrată Wahoo SUF Training.

sursa: UCI.org

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.