Woom 6 testată de Natalie Martins și cu rezultate excelente!

Bicicletele pentru copii sunt puțin problematice. Nu pot fi de prea bună calitate pentru că prețul ar deveni prea mare. Iar cum o astfel de bicicletă “rămâne mică” în doar câțiva ani, pentru mulți părinți investiția într-o bicicletă scumpă, pentru copii, nu merită.

Dar există soluție pentru o astfel de situație „neplăcută”, mai precis bicicletele pentru copii care „țin” mai mulți ani. Care „cresc” cu copilul. Cu alte cuvinte, dacă dai un ban, măcar cel mic să se poată bucura de o bicicletă de calitate mai mulți ani.

Din această categorie este și marca de biciclete Woom, un brand austriac, special dedicat copiilor. Ce înseamnă „special”? Înseamnă, în primul rând, un cadru ușor și apoi componente de calitate și performanță echilibrată.

Woom 6 este o bicicletă hibrid”, spune Natalie Martins care a făcut testul. „Este o alegere perfectă pentru adolescenții care-și doresc o bicicletă ușoară și agilă care trece ușor de pe asfalt pe off-road”.

O bicicletă hibrid aduce laolaltă tot ce este mai bun de la șosea și de la mtb, combinând totul într-un echilibru armonios. Bicicletele hibrid sunt gândite în special pentru asfalt, dar întrucât au anvelope mai late și mai aderente, oferă suficientă amortizare pentru a putea fi folosite și „pe lângă” asfalt.

„Woom 6 este bicicleta ideală pentru adolescenții plimbăreți”, concluzionează Natalie Martins în articolul ei. „Bicicleta îl va purta pe copil, fără efort, într-un număr foarte mari de aventuri. Având un număr mare de viteze, Woom 6 este potrivită a fi folosită de la drumuri lungi pe asfalt la trasee pe dealuri și orice altceva”.

Recenzia a fost publicata în original în revista Two Wheeling Tots și poate fi citită în întregime aici. Bicicleta Woom 6 are prețul de 2.800 lei și este disponibilă în magazinul nostru din București sau online pe Wheelsports.ro.

Pentru copiii mai mici există și modelele Woom 1, Woom 2, Woom 3 și Woom 4 la prețurile de 1.250 lei, 1.750 lei, 2.000 lei și respectiv 2.400 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.