Wahoo ELEMNT Roam! Pentru navigație minunată!

Al 3lea ciclocomputer de la Wahoo este ELEMNT Roam, un vitezometru finisat și perfecționat, la care poți atașa o mulțime de senzori, toate astea în timp ce navigarea oferită este excelentă, chiar “marvellous”, cum spun redactorii de la Pocket-lint.com, care au publicat recenzia.

„Ecranul ciclocomputerului este suficient de clar pentru navigație facilă”, spun redactorii de la Pocket-lint.com, care au testat gadgetul. „Wahoo folosește ecranul color foarte bine, pentru a scoate în evidență această caracteristică. Am fost impresionați de ecranul LCD, care s-a văzut bine în orice condiții de lumină, iar asta mulțumită senzorului de lumină al ciclocomputerului, care ajustează automat intensitatea luminoasă a ecranului.

Wahoo ELEMNT Roam este acționat cu ajutorul a trei butoane. „Cele trei butoane amplasate în partea de jos, îți permit să operezi cu ușurință ciclocomputerul, permițându-ți să-l pornești și să-l oprești ușor, să schimbi paginile cu informații etc.”

Recenzia a fost publicată în original în revista Pocket-lint.com și poate fi citită în întregime aici. Wahoo ELEMNT Roam are un preț de 1.749 lei, dar la WheelSports România este disponibil la prețul redus de 1.549 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.