Wahoo lansează noul SYSTM, care va înlocui The Sufferfest

Wahoo a anunțat noua lor platformă online de antrenament, denumită SYSTM. Aceasta înlocuiește programul The Sufferfest, achiziționat de Wahoo în 2019, și vine în plus cu multe noutăți. Wahoo SYSTM este o platformă online, similară Zwift sau RGT Cycling, prin care îți poți face antrenamentele în casă, folosind un trainer smart, precum Wahoo KICKR Snap, KICKR Core sau KICKR Smart, dar nu numai. Sistemul este compatibil cu majoritatea trainerelor smart, indiferent de marcă. Și ceasul Wahoo RIVAL poate fi conectat, pentru a fi folosit la monitorizarea pulsului. Potrivit Wahoo, SYSTM este cea mai cuprinzătoare aplicație dedicată antrenamentelor, iar cei care erau deja abonați la The Sufferfest, vor fi transferați gratuit pe noua platformă. Noul Wahoo SYSTM folosește profilul 4DP – Four Dimensional Power, practic un profil mai avansat de FTP – Functional Threshold Power, înrudit mai mult cu Critical Power. Folosind acest profil, aplicația te ajută să-ți alcătuiești planuri de antrenament, „croite” special pentru nivelul tău de antrenament. În plus față de conținutul adus de la The Sufferfest, noul SYSTM va include și:
  • On Location – Sesiuni de antrenament făcute pe trasee foarte cunoscute
  • ProRiders – Simulări de concursuri efectuate împreună cu atleți cunoscuți, făcute la un nivel adaptat condiției tale fizice, folosind profilul 4DP
  • A Week With – timp de o săptămână utilizatorii urmăresc un atlet sponsorizat de Wahoo și se antrenează împreună
  • Inspiration – antrenamente de anduranță și recuperare, inspirate după documentare clasice din ciclism, cum ar fi A Sunday In Hell sau Outskirts.
Chiar dacă Wahoo SYSTM este gândit în principal pentru cicliști, aplicația funcționează bine și pentru ceilalți atleți, care practică sporturi precum alergare, înot, yoga, antrenament de putere, antrenament mental și psihic. Wahoo SYSTM este deja disponibil pentru Windows, macOS, iOS și Android la prețul de 14,99$ pe lună sau 129,99$ pe an. Utilizatorii noi primesc acces gratuit pentru 14 zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.